Рекламации и Замяна

 • Рекламация и замяна:
 • Онлайн магазин Miltonia-Haircare.bg информира своите клиенти, че според Закона за защита на потребителите (ЗЗП) стоката, получена от клиента, поради естеството на търговията в Интернет, може да бъде върната в 14-дневен срок, без изрични основания за това, стига състоянието на стоката да бъде същото, в което е получена, не е използвана ,не е увредена цялостта на опаковката и има запазен търговския вид (всички етикети, стикери и т.н.) 

  Разходите за връщане на продукти и замяна са за сметка на клиента.

  • Отказ от закупени продукти без основание:
  • Ако поръчаната стока не удовлетворява Вашите очаквания, можете да я върнете, за замяна или за връщане на стойносттаизключение на транспортните разходи) в срок от 14 работни дни, считано от датата на получаване.В този случай ще бъде необходимо да попълните  Формуляра за рекламации/замяна ,поместен в раздел “Информация”,след което да ни го изпратите заедно с продукта и касовия бон.

   • Преди да изпратите продукта обратно към нас на адрес: гр. Бургас-8000, ул. „Христо Ботев”16:
   • Върнатите продукти, както и опаковките трябва да бъдат в същото състояние, в което са били доставени (без следи от употреба, в оригиналната опаковка с всички аксесоари, с етикети, в непроменено състояние и с  придружаващите документи). Разходите по куриерските услуги за връщането на продукт(и) са за сметка на Клиента. Възстановяването на сумата става само по банков път (след попълнен и изпратен рекламационен формуляр, удостоверяващ, че банковата сметка е лично на лицето, направило самата покупка) в рамките на 14 работни дни от датата на получаване на пратката. Обратни пратки с наложен платеж няма да бъдат приемани!

     

    • Повредени или дефектни стоки при получаване:
    • При получаване на пратката, трябва да проверите съдържанието на пакета за съответствия на стоката със заявката.  При констатация на дефектен продукт до 24 ч. от получаването му и при ненарушен търговски вид на стоката и опаковката, ние се ангажираме той да бъде подменен с нов, съгласно търговската гаранция на съответната фирма производител, или да възстановим заплатените от Вас стойност на стоката, съгласно чл.55 от ЗЗП, считано от датата, на която Вие като потребители сте упражнили правото си на отказ.  

     Ние правим всичко възможно нашите продуктите да бъдат доставяни без дефекти и в отлично състовние . Все пак, ако получите дефектен продукт, е нужно само да се свържете с екипа на Miltonia-Haircare.bg и ние ще направим  необходимото, за да бъдат заменени продуктите. Разходите по куриерските услуги за връщането на продукт(и)  в този случай са за сметка на Miltonia-Haircare.bg Възстановяването на сумата става в рамките на 14 работни дни от датата на получаване на върнатата пратката. 

      

     Имате Въпрос?
     Попитайте ни на лично съобщение: