Показване на 1–9 от 24 резултата

 • Балсам за боядисана коса-150мл.Support Color Conditioner-150ml.

  12.00лв.

  Прониква в дълбочина , запечатва кутикулите на всяка боядисана или на кичури коса.Осигурява дълготрайна яркост на цвета и го препазва от избледняване.Омекотява косата.Без парабени ,оцветители и парфюми.С UV защита.

 • Балсам за коса за максимален обем-150мл.Absolute Volume Conditioner-150ml.

  12.00лв.

  Дайте на косата си обема , който винаги сте искали! Този неутежняващ балсам ще осигури обем и разкошна плътност на фина и нормална коса.Насладете се на къдрици с максимален блясък.Без парабени, оцветители и парфюми.С UV защита.

 • Балсам-Маска срещу косопад-215мл.System4 Bio Botanical Vital Cure-215ml.

  15.50лв.

  Балсам срещу косопад и изтъняване на косата.Стимулира растежа.Подходящ за всеки тип коса.Възстановява естествения баланс на влажност на косата и скалпа.Отстранява мъртвите клетки и стимулира кръвообращението на скалпа.Разплита и придава красив блясък.Може да се използва като балсам и маска.Без парфюми.

 • Вакса за коса с максимална фиксация-100мл.Sharp Form Wax-100ml.

  12.50лв.

  Придавайки плътност дори на фините коси, тази вакса с лек блясък ще Ви помогне да постигнете небрежен вид и ще осигури здрава и дълготрайна фиксация. Форма и структура доведени до съвършенство.

 • Възстановяващ спрей с читосан за суха и увредена коса-200мл.System4 Chitosan Hair Repair-200ml.

  15.00лв.

  Читосанът и кератинът ефективно възстановяват увредената коса и цъфтящите краища.Спреят разплита косата, придава невероятно красив блясък и допълнителен обем.Предпазва от термична обработка и UV лъчи.Може да се използва на суха или подсушена с кърпа коса. Не се изплаква.Не съдържа

 • Възстановяващ шампоан за коса-250мл. Complex Repair Shampoo-250ml

  12.50лв.

  Сложете край на увредената коса и цъфналите краища!Този възстановяващ шампоан ефективно подхранва и защитава сухата и изтощена коса,придава копринена мекота.Без сулфати,парабени , оцветители и парфюми.С UV защита.

 • Възстановяваща маска за увредена коса-150мл.Complex Repair Mask-150ml.

  15.00лв.

  Тази маска незабавно прониква и възстановява в дълбочина сухата и изтощена коса,съживява я след уврежданията, причинени от химическа и топлинна обработка, слепва цъфналите краища.Без парабени , оцветители и парфюми.С UV защита.

 • Лак за коса със силна фиксация-300 мл.Multi Style Hairspray-300ml.

  14.00лв.

  Запазвайки подвижността на косата, този лак ще фиксира както цялостната прическа , така и отделните й слоеве без да наелектризира косата.Движение, блясък, съвършенство.Без парабени , оцветители и парфюми.С UV защита

 • Лак за коса с екстра силна фиксация-300мл.Mega Finish Hairspray-300ml.

  14.00лв.

  Осигурявайки дълготрайна фиксация за всички видове прически,този спрей здраво държи косата на място, независимо от жегата или влажността.Блестящ финал на всяка прическа.Без парабени, оцветители и парфюми. С UV защита.