Показване на 1–9 от 37 резултата

 • Балсам без отмиване за изтощена или боядисана коса-175 мл. Leave In Conditioner-175 ml

  17.90лв.

  Лек балсам с растителни екстракти, специално подбрани за да предпазват,заздравяват,подхранват и разплитат изтощени или боядисани коси.Съдържа подсилващи киноа протеини, система за предпазване на цвета и  органично масло от марула(Sclerocarya birrea)

 • Балсам за блясък на боядисана коса-245мл. Illuminate Colour Conditioner-245ml

  16.90лв.

  Балсам с растителни екстракти,специално подбрани,за да предпазват , заздравяват,подхранват и разплитат.Придава сияен блясък , както на естествени , така и на боядисани коси.Съдържа подсилващи киноа протеини,система за предпазване на цвета и органично масло от акай.

 • Балсам за обем с органичен екстракт от грейпфрут-245мл. Weightless Volume Conditioner – 245 ml

  16.90лв.

  Балсам с растителни екстракти,специално подбрани, за да предпазват,заздравяват и разплитат фини и тънки коси.Придава блясък, плътност и дълготраен обем.Предпазва цвета на боядисаните коси от избледняване.Съдържа подсилващи киноа протеини,система за предпазване на цвета и органичен екстракт грейпфрут.

 • Интензивно Хидратираща Маска-200мл.Intense Hydrate Masque-200ml.

  17.90лв.

  Маска с растителни екстракти,специално подбрани,за да предпазват,заздравяват и хидратират косата,като същевременно предпазват цвета.Съдържа подсилващи киноа протеини ..

 • Интензивно Хидратиращ Балсам-245 мл.Intense Hydrate Conditioner-245ml

  16.90лв.

  Балсам с растителни екстракти,специално подбрани за да предпазват,заздравяват и хидратират косата , като същевременно предпазват цвета.Прониква бързо, обилно хидратира и придава блясък.Косата става мека и лесна за разресване. Съдържа подсилващи киноа протеини и органично кокосово масло.

 • Интензивно Хидратиращ Шампоан- 285 мл. Intense Hydrate Shampoo-285 ml

  16.90лв.

  Шампоан без сулфати,с растителни екстракти,специално подбрани за да предпазват, заздравяват и хидратират косата , като същевременно предпазват цвета.Подхранва и придава блясък.лесна за .Богатата на витамини и антиоксиданти формула прониква в косъма ,осигурява дълготрайна хидратация и заглажда хвърчащите краища.

 • Интензивно Хидратираща маска-200 мл.Intense Hydrate Masque-200ml.

  19.90лв.

  Маска с растителни екстракти , специално подбрани за да предпазват, заздравяват и хидратират косата, като същевременно предпазват цвета.Съдържа подсилващи киноа протеини,система за предпазване на цвета и органично кокосово масло.

   

 • Лак за коса с максимална фиксация-300мл. Extreme Hold Spray-300ml.

  17.90лв.

  Завършващ спрей с максимална фиксация, за прически изискващи екстра обем.Предпазва прическата от влагата и вятъра.Съдържа подсилващи киноа протеини и система за предпазване на цвета.

   

 • Максимално Възстановяващ Балсам -245мл.Ultimate Repair Conditioner-245ml

  16.90лв.

  Балсам с растителни екстракти,специално подбрани за да предпазват и заздравяват суха увредена коса от химическо и термично третиране.Разплита и предпазва цвета от избледняване.Съдържа подсилващи киноа протеини,система за предпазване на цвета и органично масло от мурумуру(Astrocaryum murumuru)