Често Срещани Въпроси

Трябва ли да се регистрирам, за да направя поръчка?
Не, не е задължително да се регистрирате, но с цел по-добро обслужване и улеснение на поръчката, регистрацията е препоръчителна. Тя е еднократна и след нея, Вие пазарувате по-удобно, следите статуса на направените поръчки и получавате информация за най-актуалните ни предложения и промоции.
Какви са начините, по които мога да направя поръчка?
Можете да направите поръчка онлайн с регистрация в сайта ни, по телефона, по мейл или в чат мрежата ни.
Каква информация е нужна за да направя поръчка по телефона или в чат мрежата?
За да направите поръчка без регистрация са нужни: Име и Фамилия, точен адрес за доставка, телефон за връзка и е-mail.
С коя куриерска фирма се осъществява доставката?
Онлайн магазин Miltonia-Haircare.bg използва куриерските услуги на фирма „Speedy”
Какви са сроковете за доставка?
За улеснение на нашите клиенти,срокът за доставка до всички населени места на България е: от 1 до 2 работни дни, в зависимост от вида на избраната куриерска услуга /експресна или икономична/. Доставките се извършват бързо и точно, на посочения от Вас адрес, или до най-близкия и удобен за Вас офис на куриерска фирма “Speedy”.
Каква е цената на куриерската услуга?
Цената за доставка до офис на “Speedy” за всички населени места на България, в рамките на 1 работен ден е само 3.80лв. За доставка до адрес , моля вижте повече в раздела “Информация за Доставка” в долната част на страницата на магазина.

Доставяте ли продукти в чужбина?
Възможна е доставка до всяка точка на Европа, но цената на услугата ще бъде съгласно тарифата на съответната куриерска фирма в държавата.
Как да се ориентирам правилно за подходящия за мен продукт?
За Ваше улеснение всички продукти за грижа за косата в онлайн магазин Miltonia-Haircare.bg са групирани в категории и подкатегории, според специфичните нужди за всеки клиент. Кликвайки на избран продукт, освен кратката информация /в дясно от снимката на продукта/, по-долу е налична и подробна информация за произхода, съставките, начина на действие и резултатите от използването на продукта. По този начин, всеки един от Вас е в състояние бързо и лесно да се ориентира и избере най-правилният продукт в съответствие с индивидуалните си нужди. Ако имате въпроси или нужда от съвет, не се колебайте да се свържете с нас на тел: +359 899 35 25 30
Мога ли да заменя закупен продукт?
При неудовлетворение от закупения продукт, може да го върнете или замените в 14 дневен срок, като единственото условие е покупката да не е повредена, както и да запазите касовия бон. За повече информация, прочетете условията за Рекламации и замяна.
Какво е необходимо за да направя рекламация?
Необходимо е да се свържете с нас на посочения в контакти телефонен номер, или да ни напишете е-мейл. Закупеният продукт/и, както и придружаващия го касовият бон, трябва да бъдат върнати обратно по куриер до адреса на Miltonia-Haircare.bg:

гр.Бургас – 8000 бул. “Христо Ботев” 16

За чия сметка са куриерските разходи при рекламация или замяна на закупен продукт?
В случаите когато онлайн магазин Miltonia-Haircare.bg няма вина за възникналата рекламация, разходите по обратната пратка се поемат от клиента.
По какъв начин става възстановяването на сумата, заплатена за върнат продукт?
Възстановяването на платените суми става единствено по банков път.
С какъв произход са продуктите предлагани в онлайн магазин Miltonia-Haircare.bg?
Продуктите, предлагани в нашия магазин са на водещи в областта на професионалната и домашна грижа за коса марки:

Alama Professional – Италия B.app. Professional – Италия Salerm Cosmetics – Испания

Hi Hipertin-Barcelona – Испания REF – Швеция Sim Sensitive – Финландия Sexy Hair – САЩ

 

Mon Platin – Dead Sea Minerals – Израел

Мога ли да направя промени по поръчката си?
След като сте изпратили Вашата поръчка, тя се поема автоматично от наш представител. Именно за това промени по поръчката не са желателни. Но, ако все пак корекцията е необходима, то задължително се свържете с нас, най-късно до 3 часа след изпращане на заявката.
Как да работим със сайта?
В горната част на страницата на Miltonia-Haircare.bg е разположен панел, създаден за да улесни работата Ви със сайта. В него са зададени всички категории, подкатегории и марки на предлаганите продукти, както и информационни страници: „Контакти”, „ Блог”
Има ли конфиденциалност на информацията при регистрация?
Всички данни при регистрация в сайта са защитени от ЗЗЛД и се разглеждат при строга конфиденциалност. Уверяваме Ви , че информацията се използва единствено с цел безпроблемно и качествено обслужване на потребителя.

Имате Друг Въпрос?
Попитайте ни на лично съобщение: